BAYRAM ARMAĞANLARI SEVİNDİRDİ.

Ayhan Şahenk Vakfı, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen maddi olanakları yetersiz 750 öğrenciyi sevindirdi.

Vakfın geleneksel sosyal yardım uygulamaları çerçevesinde; Niğde'deki ilköğretim okullarında eğitim gören Merkezde 250, Altunhisar, Bor, Çamardı, Çiftlik, Ulukışla ilçelerinde 100'er öğrenci olmak üzere toplam 750 öğrencinin bayram armağanları, düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlama programının ardından dağıtıldı.

27  Ekim  2009  Salı  günü saat: 14.00'de  Niğde  Kültür  Merkezi  Tiyatro  Salonu'nda
Cumhuriyet Bayramı coşkusunun yaşandığı törende; Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Ayhan Şahenk Vakfı Genel Müdürü Zafer Nuri Eraslan birer konuşma yaptılar, öğrenciler Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şiirler okudular.

Konuşmaların ardından, Tiyatro Tempo Topluluğu tarafından "İyi ki Doğdun  Karagöz" adlı gölge oyunu sergilendi. Davetliler ve öğrenciler tarafından ilgi ve beğeni ile izlenen gösterinin tamamlanmasından sonra öğrencilerin bayram armağanları dağıtıldı.

Öğrencilere dağıtılan çantalarda; beden ölçülerine göre hazırlanmış, kazak –mont- bot-pantolon ve iç çamaşırı bulunuyor.