Çalışmalarımıza Sizler de Katkıda Bulunabilirsiniz.

Vakfımızın faaliyet alanları içinde yer alan konularla ilgili olarak gerçekleştirdiği veya gerçekleştirmeyi planladığı sosyal sorumluluk projelerine yapacağınız bağışlarla sizler de katılabilirsiniz.

Bağış nedir ?

Toplumu oluşturan ihtiyaç sahibi gerçek kişilere, ekonomik ve sosyal alanda topluma yardım amacı ile kurulan hayır kurumlarına yapılan ayni ve nakdi yardımlara bağış denir.

Neler bağışlanabilir ?

Taşınır veya taşınmaz her türlü ekonomik değer :

• Gayrimenkul
  • Para
  • Altın
  • Hisse senedi vb.menkul değerler
  • İntifa,İrtifak hakkı vb.haklar
  • Alacaklar
  • Ekonomik değeri olan sanat eserleri
  • Gerçekleşeceği anlaşılan hasılat,gelir vb. değerler

Yapacağınız bağışların vakfın faaliyet alanlarından hangisinde  değerlendirileceği yetkisini Vakıf yönetimine bırakarak yapacağınız şartsız bağışların yanı sıra, bağışlarınızın hangi alanlarda,  ne şekilde kullanılacağı konusunu bizzat  kendiniz belirleyerek şartlı  olarak da yapabilirsiniz. Bu durumda  yaptığınız bağış, belirlemiş olduğunuz şart dışında kullanılmaz.

Bağışlarınız için hesap numaralarımız:

Banka Adı : T. Garanti A.Ş.
Şubesi : Maslak Bulvarı Ticari Şube (448)
Hesap No (TL) : 6299501 IBAN : TR81 0006 2000 4480 0006 2995 01
Hesap No (USD) : 9096575 IBAN : TR82 0006 2000 4480 0009 0965 75
Hesap No (EURO) : 9096020 IBAN : TR32 0006 2000 4480 0009 0960 20

Ayrıca gerçekleştirdiğimiz kültür, sanat etkinliklerine, kermeslere, panayırlara katılarak, özel gün sertifikası alarak veya ajanda ve tebrik kartlarınızı vakfımızdan temin ederek çalışmalarımıza dolaylı maddi destek de verebilirsiniz.

Gönüllü çalışma

Yıl içinde belirli projelerde herhangi bir karşılık beklemeden kısa süreli bizlerle birlikte çalışacak gönüllü hayırseverlere de ihtiyacımız olmaktadır. Çalışmalarımıza katılmayı arzu ettiğiniz ve iletişim bilgilerini ulaştırdığınız takdirde sizleri birlikte çalışmaya davet edebiliriz.

* pdf uzantılı dosyaları açabilmek için bilgisayarınızda Adobe Reader programının kurulu olması gerekmektedir.