Sosyal Yardımlar

AYHAN ŞAHENK VAKFI'NDAN 209 ÖĞRENCİYE BAYRAM ARMAĞANI

Ayhan Şahenk Vakfı, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle maddi olanakları yetersiz
çocuğu sevindirdi.

Vakıf, Sosyal Yardım çalışmaları çerçevesinde Turgutreis'deki Zeyyat Mandalinci(50), Amiral Turgutreis(73), Vedat Türkmen(56), Akyarlar H. Mahmut Tınaztepe(30) İlköğretim Okulları'nda  eğitim gören toplam 209 öğrenciye giyim yardımı yaptı. Giyim yardımları; öğrenci çantalarına ayakkabı, pantolon, t-shirt, çorap, iç çamaşırı ve kişisel temizlik malzemesi konularak, bayram armağanı olarak dağıtıldı.

21 Nisan 2008, Pazartesi günü Turgutreis D-Marin tesislerinde düzenlenen giysi dağıtım töreninde, D-Marin Yöneticileri, Ayhan Şahenk Vakfı yöneticileri, öğrenciler, aileleri ve öğretmenleri hazır bulundular.

Ayhan Şahenk Vakfı Genel Müdürü Sn. Zafer Nuri Eraslan ve Belediye Başkanı Sn. Ali Server Yazgan'ın konuşmalarının ardından, animasyon gösterileri, çeşitli eğlenceler gerçekleştirildi ve öğrenciler yöre oyunlarından örnekler sergiledi. Etkinliklerin ardından bayram sevinci yaşayan öğrencilere, armağanları verildi.

Dağıtım töreninden sonra Uludağ - Coca Cola - Cappy içecekleri, Uno sandviçleri ve Kent Şekerleri'nden oluşan menülerle, davetlilere öğle yemeği servisi yapıldı.