Sosyal Yardımlar

GELENELSEL RAMAZAN UYGULAMASI BAŞLADI.

Vakfımızın Kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Ayhan Şahenk'in sağlığında Niğde'de başlattığı ve her yıl aksatmadan sürdürdüğü  geleneksel  ramazan ayı uygulamaları bu yıl da gerçekleştiriliyor.

Belirlenen programa göre ;
Niğde Merkez'de 1000 koli, Niğde'nin  Bor, Çamardı, Çiftlik, Altunhisar ve Ulukışla ilçelerinde 300'er koli olmak üzere toplam 2500 koli Kuru Gıda Yardımı Valilik ve Kaymakamlıklar aracılığıyla vakıf görevlilerinin gözetiminde ramazandan önce ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Diğer taraftan vakfa ait modern sağlık araçlarında vakfın kadrolu uzman doktorları ve tecrübeli hemşireleri  Niğde Merkezde ve ilçelerin tamamında  beş gün süre ile "Göz Sağlığı" ve "Genel Sağlık "muayene hizmeti verdi.

Geleneksel ramazan uygulamaları içinde yer alan ve ramazan ayı boyunca açık tutulan  "Ayhan Şahenk İftar Sofrası"nda   ise günde 2000-2500,  ay sonunda  toplam 70.000 kişi konuk edilecek.