Sağlık

Yeni Sağlık Araçları Hizmete Girdi

Ayhan Şahenk Vakfı'nın 23 Mart 2003 tarihinde "Her Şey Çocuklar İçin" sloganıyla gerçekleştirdiği programdan elde edilen gelirle yapımına başlanan iki sağlık aracı tamamlanarak hizmete girdi.

Biri ayrıntılı Göz Muayenesi, diğeri ayrıntılı Genel Muayene yapan modern sağlık araçları doktorların kısa sürede tanıya varmalarına yardımcı olacak şekilde donatıldı.

Yeni sağlık araçları, 4 Haziran 2003 tarihinde Niğde'de Sabiha Şahenk Kütüphanesi'nin Niğde Üniversitesine devir töreninde Kütüphane Bahçesinde, 5 Haziran 2003 tarihinde Niğde Valiliği önünde halka ücretsiz sağlık hizmeti verdi.

20 Mart 1997 tarihinden beri üç sağlık aracı ile 188 binden fazla vatandaşımıza sağlık hizmeti veren Ayhan Şahenk Vakfı, yeni araçların da devreye girmesi ile daha fazla kişiye ücretsiz sağlık hizmeti götürebilecek.