Etkinliklerimiz

• "HERŞEY ÇOCUKLAR İÇİN" PANAYIRI, TARİHİ GALATA KÖPRÜSÜ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ...

Ayhan Şahenk Vakfı'nın geleneksel "Herşey çocuklar için" panayırı 22 Haziran 2008 Pazar günü gerçekleştirildi.

1912 yılında yapılan ve 1992 yılına kadar İstanbullulara hizmet verdikten sonra Balat'a çekilen Tarihi Galata Köprüsü, panayır alanı olarak kullanıldı.

Ayhan Şahenk Vakfı'nın Doğuş Grubu çalışanları ile Vakfa destek verenlerin aileleri ile hoşça vakit geçirmeleri ve onları vakıf çalışmaları hakkında bilgilendirmek amacıyla düzenlediği panayırda katılımcılar Tarihi Galata Köprüsü üzerinde çocuklarıyla tatil gününün tadını çıkardılar, arkadaşları ile buluştular.

Ayhan Şahenk Vakfı, panayır süresince uzman sağlık personeli ile ziyaretçilere Göz ve Genel Sağlık Araçları ile sağlık hizmeti verirken, Doğuş Grubu şirketleri de kurdukları standlarda çalışmaları ve ürünleri hakkında ziyaretçileri bilgilendirdiler. Çocuklar, Doğuş Çocuk ve Garanti Bonus'un kurduğu oyun alanlarında yarıştılar, oynadılar, resim yaptılar. Animatör ve palyaçolarla eğlendiler. Tavlaya ilgi duyan büyükler de kendileri için düzenlenen tavla yarışmasına katıldılar. Kurulan çeşitli standlarla köprünün eski günleri yaşatıldı.

17:00 de başlayan panayır, saat 20:30 da Tuluyhan Uğurlu ve arkadaşlarının konseri ile devam etti. Napolyon'un  "Dünya tek bir ülke olsaydı başkenti İstanbul olurdu" sözünün vurgulandığı ve ciddi bir çalışma sonucu hazırlanan görsel efektler ve açıklamalar eşliğinde verilen konser, davetliler tarafından ilgi ve beğeni ile izlendi. İzleyicilerin hafızalarından uzun süre silinmeyecek konserin tamamlanmasıyla Ayhan Şahenk Vakfı'nın bir geleneksel etkinliği daha amacına ulaşmış oldu.