Bağışlarınız

Panayır Doğuş Grubu yönetici ve çalışanlarını buluşturdu.

Ayhan Şahenk Vakfı!nın her yıl gerçekleştirdiği "Her Şey Çocuklar İçin Panayırı" bu yıl Doğuş Olimpiyatları Final Partisi ile birlikte, 10 Haziran 2007, Pazar günü Parkorman'da gerçekleştirildi.

Doğuş Grubu Çalışanlarını bir araya getirerek çocuklarıyla birlikte hoşça vakıt geçirmelerine yardımcı olmak ve onları vakıf çalışmaları konusunda bilgilendirmek amacıyla düzenlenen panayır süresince Vakfın Sağlık araçlarında sağlık hizmeti verildi , davetliler sağlık çalışmalarının nasıl gerçekleştirildiği konusunda bilgilendirildi.

Maddi durumları yetersiz ailelerin çocuklarına götürülen ücretsiz sağlık hizmetine katkı sağlamak üzere düzenlenen kermese grubumuz çalışanları yoğun ilgi göstererek destek verdiler. Doğuş Grubu Şirketleri de kurdukları standlardan elde ettikleri gelirleri aynı amaç için kullanılmak üzere Vakfa bağışladılar.