Bağışlarınız

Sevgi ve Hoşgörü Konseri gerçekleştirildi.

Ayhan Şahenk Vakfı'nın 2007 yılının Unesco tarafından tüm dünyada Mevlana yılı ilan edilmesi nedeniyle düzenlediği " Sevgi ve Hoşgörü Konseri "  başarı ile gerçekleştirildi.

Piyanist Tuluyhan Uğurlu ve arkadaşları tarafından 8 Haziran 2007 tarihinde saat : 21.00 'de tarihi Haydarpaşa Garının merdivenlerinde  barkovizyon gösterisi  ve  ışık efektleri eşliğinde iki bölüm olarak gerçekleştirilen konserde sema gösterilerine de yer verildi.

Kalabalık bir davetli topluluğu tarafından ilgi ve beğeni ile izlenen konserden elde edilen bağış gelirleri, Vakfın Kasım ayı içinde Şile'de gerçekleştireceği Ayhan Şahenk Sevgi Ormanı'nda binlerce fidanın dikilmesine, büyüyüp yeşermesine katkıda bulunacak.

Maddi durumları yetersiz ailelerin çocuklarına götürülen ücretsiz sağlık hizmetine katkı sağlamak üzere düzenlenen kermese grubumuz çalışanları yoğun ilgi göstererek destek verdiler. Doğuş Grubu Şirketleri de kurdukları standlardan elde ettikleri gelirleri aynı amaç için kullanılmak üzere Vakfa bağışladılar.