Bağışlarınız

2014 ajanda ve defterleriniz geldi

Ayhan Şahenk Vakfı olarak, kurumların 2014 yılı gereksinimlerini karşılamak üzere üst düzey kalitede ve kullanışlı ajanda, defter ve masa üstü takvim seçenekli çözümlerimizi oluşturduk.

Kurumunuz için 2014 ajanda, defter ve masaüstü takvimlerimizi kullanarak hem şirket gereksinimlerinizi karşılayabilir, hem de Vakfımızın eğitim, sağlık, kültür, çevre ve sosyal yardım konularında gerçekleştirdiği faaliyetlere bağışlarınızla destek olabilirsiniz.

İlgi ve katılımlarınızı bekliyoruz.

Günlük ve Haftalık Ajandalar

Haftalık Ajanda:

19.7x27 cm boyutta, yüzeyi parlak selofan kaplamalı sert kapaklı, gizli çelik spiralli, iç bölümü karşılıklı 2 sayfada tüm haftayı içeren, kullanışlı ve şık tasarımlı Haftalık Ajanda.

Günlük Ajanda:

16,5X22,5 cm boyutta, yüzeyi parlak selofan kaplamalı sert kapaklı, gizli çelik spiralli, iç bölümü her gün için bir sayfa içeren, kullanışlı ve şık tasarımlı Günlük Ajanda.

Defterler

Büyük Defter:

19.7x27 cm Haftalık Ajanda boyutunda. Yüzeyi parlak selofan kaplamalı sert kapak. İç bölümü (Defter) çizgili sayfalı, gizli çelik spiralli.

Mıknatıslı El Defteri:

13x17,5 cm boyut, çantada taşınabilir, şık ve kaliteli suni deri kılıf, mıknatıslı kilit sistemi, yenilenebilir çelik spiralli defter, çizgili sayfa.

Masaüstü Takvimi

Ofiste, evde masa üstü kullanıma uygun. 15,5x14 cm boyutta. Sert taşıma kartonu üzerinde üstten çilik spiralle monte edilmiş 6 takvim yaprağı. Ön/Arka kullanımlı.