Vakfımız

Vakıflar Genel Müdürlüğü Ödülü

Gezici Sağlık Çalışmalarımız Ödüllendirildi

Vakıflar Genel Müdürlüğü, "2009 Vakıf Medeniyeti Sağlık Yılı" nedeniyle vakıfların son beş yılda sağlık alanındaki çalışmalarını değerlendirdi ve  vakfımızı "Her Şey Çocuklar İçin Projesi" ile  70 ilköğretim okulunda 107 bin öğrenciye ulaştırdığı sağlık hizmetleri  nedeniyle ödüle layık buldu.

Vakfımıza ödülü, 4 Mayıs 2009 tarihinde Ankara'da Meclis Başkanı Köksal Toptan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Vakıflardan Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar, Milletvekilleri, çok sayıda basın mensubu ve vakıf temsilcisinin katıldığı 26. Vakıflar Haftası açılış töreninde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.

1997 yılında başlatarak  bugüne kadar aralıksız olarak sürdürdüğümüz "Gezici Sağlık  Çalışması  Projesi" kapsamında, kadrolu uzman doktorlarımız ve tecrübeli hemşirelerimizle
gerçekleştirdiğimiz ücretsiz  sağlık hizmetlerinden yararlananların sayısı 341 bini aştı.
Ödül, bu projenin son beş yılda ilköğretim kurumlarında gerçekleştirilen bölümünü kapsıyor.

Vakfımız